Online leeromgeving

Voor deze klant hebben we een website ontwikkeld met een online leeromgeving waar ondernemers hun social skills kunnen upgraden. Met een keuze uit verschillende pakketten en cursussen is de keuze reuze! Van social media marketing tot aan het bijhouden van je geldzaken.

Ledenomgeving

Door een ledenomgeving met login kunnen leden inloggen in hun account en hebben ze toegang tot hun gekochte pakketten en cursussen. Binnen je account krijg je extra’s en is er een mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen. Een omgeving waar de mogelijkheden oneindig zijn.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat je een fijne ervaring hebt.

Open chat
1
Stel hier je vraag aan ons
Hallo! Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. We reageren doorgaans binnen een uur.