WAT WE DOEN

SERVICE

Web design

Elke website is anders en er zijn veel verschillende soorten. Zo kunnen we een landingspagina maken of een volledige webshop. Heb je al een WordPress website en kom je toch iets tegen waar je de hulp van een professional bij kunt gebruiken? let me know!

Daarnaast kan ik zorgen dat jouw merk snel gevonden wordt in de zoekmachines doormiddel van SEO.

Grafisch ontwerp

Deze dienst is er eentje op maat. Je kunt bij mij terecht voor ontwerpen voor je visitekaartjes, flyers maar ook voor magazines, banners en nog zo veel meer! 

Creative thinking

Omdat ik mij in de loop der jaren bezig heb gehouden met veel verschillende soorten ondernemers en vraagstukken heb ik op vele manieren mijn creatieve brein mogen en kunnen inzetten. Zo zijn sommige ondernemers erg geholpen met een frisse en creatieve blik op een vraagstuk waarbij ik mogelijk kan helpen. Nieuwe invalshoeken, dingen waar een minder creatief brein misschien niet zo snel aan denkt, buiten de lijntjes kijken en kleuren. Het kan net dat beetje extra zijn wat je nodig hebt. Daarnaast ben ik ook in te zetten voor fotografie, video, en bewerking hiervan. Heb je een gave bedrijfsvideo nodig? Let me know!