DIT ben ik

Een creatief, full service communicatie partner. Ondernemers dat wauw gevoel geven over hun eigen onderneming, dat is mijn doel. En daarmee is jouw visie mijn missie. Dit doe ik samen met creatives in mijn omgeving zodat jij er het beste uit komt.

Mijn missie en filosofie

Empower businesses and bring their vision to life

WELKOM BIj Up Media

Jouw visie is mijn misse

Up Media

Je kunt Up media niet echt in een hokje stoppen. Ik ben een creative partner, een communicatie expert, een designer, een webbouwer. Ik ben wie ik ben en dat is creatief, gedreven en vakkundig. 

Elke ondernemer voorzien van dat wat de onderneming nodig heeft, zorgen dat alles er uit komt wat er in zit en dat bereiken we op een eigenwijze, impactvolle en spraakmakende manier. 

Eva

Vanuit mijn opleiding als grafisch vormgever ben ik doorgegroeid als frontend webbouwer en heb ik me verdiept en opgeleid in meerder aspecten van marketing. 

Door de jaren heen heb ik met veel ondernemers mee mogen kijken in hun keuken, heb ik startende ondernemers geholpen met opstarten en ben ik zelf aan het ondernemen gegaan. 

Ik ervaarde mijn grootste genot uit de visuele creatie van de ondernemingen. Daardoor ben ik mij helemaal gaan richten op ondernemers, en wil ik graag een on-demand asset zijn voor jou. Samen brengen we jouw onderneming tot een hoger niveau. 

Maak kennis met

werken met..

Wil jij samenwerken met Up Media? Op zzp basis/ project basis staan we altijd open voor toffe en sterke samenwerkingen. Neem contact met ons op om eens te sparren over de mogelijkheden!

Content specialist
Naomi

Naomi is de queen of content. Ze weet van elk stukje informatie dat je haar geeft een aantrekkelijk verhaal te maken, tekstueel of visueel, voor haar is geen opdracht gek genoeg. Ze haalt de meeste voldoening uit de statistieken die haar uiteraard nooit teleurstellen!

webdesigner
Dirk

Dirk is een gepassioneerd webdesigner en zit al enige jaren in het vak. Hij draait zijn hand niet om voor wat maatwerk en een gelikt design. Websites van zijn hand zullen je niet teleurstellen en zijn altijd optimaal is snelheid en vindbaarheid.

fotograaf & vormgever
Fleur

De ontwerpen van Fleur zijn adembenemend. Ze gaat helemaal op in jouw visie en ideeën en weet in een mum van tijd de vertaalslag te maken naar een visueel ontwerp. Fotograferen is voor haar een levensstijl, haar camera zit nog net niet vast gegroeid aan haar hand.