DIT zijn wij

Een creatief, full service communicatiebureau. Ondernemers dat wauw gevoel geven over hun eigen onderneming, dat is ons doel. En daarmee is jouw visie onze missie. Dit doen we met een geweldig team, knettergek, gezellig en zeer vakkundig. 

Onze missie en filosofie

Empower businesses and bring their vision to life

WELKOM BIj Up Media

Jouw visie is onze misse

Up Media

Je kunt Up media niet echt in een hokje stoppen. We zijn een marketing bureau, een communicatiebureau, een design studio, een promotiebureau. We zijn wie we zijn en dat is creatief en vakkundig. 

Elke ondernemer voorzien van dat wat de onderneming nodig heeft, zorgen dat alles er uit komt wat er in zit en dat bereiken we op een eigenwijze, impactvolle en spraakmakende manier. 

Maak kennis met

werken bij..

Wil jij samenwerken met Up Media? Op zzp basis/ project basis staan we altijd open voor toffe en sterke samenwerkingen. Neem contact met ons op om eens te sparren over de mogelijkheden!

Content specialist
Naomi

Naomi is de queen of content. Ze weet van elk stukje informatie dat je haar geeft een aantrekkelijk verhaal te maken, tekstueel of visueel, voor haar is geen opdracht gek genoeg. Ze haalt de meeste voldoening uit de statistieken die haar uiteraard nooit teleurstellen!

webdesigner
Dirk

Dirk is een gepassioneerd webdesigner en zit al enige jaren in het vak. Hij draait zijn hand niet om voor wat maatwerk en een gelikt design. Websites van zijn hand zullen je niet teleurstellen en zijn altijd optimaal is snelheid en vindbaarheid.

fotograaf & vormgever
Fleur

De ontwerpen van Fleur zijn adembenemend. Ze gaat helemaal op in jouw visie en ideeën en weet in een mum van tijd de vertaalslag te maken naar een visueel ontwerp. Fotograferen is voor haar een levensstijl, haar camera zit nog net niet vast gegroeid aan haar hand.