Hi

Let us help you!

Je hebt een website, maar hij geeft je niet de resultaten die je zou willen behalen.

Je ziet dat de bezoeken op de website niet zijn zoals je voor ogen had of ze lopen terug na verloop van tijd. Mogelijk zie je dat je niet goed vindbaar bent en je hebt echt geen idee waar je moet beginnen.

Daarnaast heeft iemand ooit (of jij zelf) de website in elkaar gezet maar je bent er totaal niet tevreden (meer) mee, is outdated of is echt te langzaam waardoor je klanten verliest.

Als je geen webdesigner bent is en blijft het lastig om dan de juiste punten te pakken te krijgen om te zorgen dat je website weer functioneert naar jouw wensen en doet waar hij voor bedoeld is, verkopen! Laat ons je helpen en lees snel verder.

Wat gaan we doen?

Bij een website check kijken we naar verschillende dingen die ervoor zouden moeten zorgen dat je genoeg bezoekers op je website krijgt en je genoeg conversies haalt uit deze bezoekers.

Een van onze web experts gaat jouw website volledig checken op verschillende onderdelen:

Wat krijg ik dan?

Nadat we je website hebben gecheckt maken we een overzichtelijke samenvatting van onze bevindingen en geven we je wat adviezen.

Hierin vind je bijvoorbeeld onze bevindingen over waarom je de volgorde van bepaalde zaken anders neer zou moeten zetten, of welke functionaliteiten overbodig zijn of juist een aanvulling zouden kunnen zijn op je website.

Verder laten we je weten wat de snelheid is van je website en hoe je deze kunt verbeteren en hoe vindbaar je bent en tips om dit te verbeteren.

Zo heb je een duidelijk pakketje van improvement points voor je website.

Wanneer je onze tips en bevindingen gaat toepassen zal je zien dat je meer websitebezoeken gaat krijgen van mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product.  

Oke en dan?

Wanneer je na de website check nog vragen hebt over onze bevindingen staan we graag voor je klaar om deze te beantwoorden.

Nadat je een website check bij ons hebt aangevraagd heb je ook de mogelijkheid om een brainstormsessie te boeken bij ons. Dit krijg je aangeboden voor een gereduceerd bedrag omdat je deze website scan aanvraagt. 

We gaan dan samen met jou kijken naar de verbeterpunten en andere zaken waar je tegenaan loopt in je marketing. We gaan met je meedenken hoe we bepaalde dingen beter kunnen maken en wat je daarvoor nodig hebt. Samen met jou gaan we zorgen dat het doel van je bedrijf weer naar boven komen en op nummer 1 komt te staan.

Je zit met de brainstormsessie nergens aan vast en het is geheel aan jou wat je daarna met al je informatie doet. Uiteraard zullen we je onze expertise aanbieden bij de zaken die naar voren komen bij de brainstormsessie, maar je mag ook gerust zelf aan de slag met de bevindingen en ideeën.

Een website check op zichzelf is echt een aanrader als je even niet meer weet waar je het weer moet oppakken.

Zij legde hun vertrouwen al bij ons neer

"Wat er gezegd wordt"

Website is echt verbeterd door de tips die ik heb gekregen. Ik heb zelfs nog een web ondehoud pakket gekocht en kan niet meer zonder dit bedrijf.

Eric de Man

We wisten niet meer waar we moesten beginnen met het beter maken van de website. Nu weten we tenminste waar we onze aandacht aan moeten besteden. Hartelijk dank daarvoor!

Jill van den Akker

Wauw! Ik heb veel meer bezoekers en ik krijg elke dag wel een compliment over mijn website.

Karin van Haandel

Zij legde hun vertrouwen al bij ons neer

Vraag website check aan

.