portfolio

gallery

Social media marketing

Om naast het ondernemen ook nog je social media on-point te houden kan soms een hele opgave zijn. Wij zijn er om die zorgen uit handen te nemen. Natuurlijk blijft het jouw social media en kun je precies bepalen wat jij wil. Met een maandelijkse, overzichtelijke content kalender weet je precies wat er wanneer wordt gepost, kunnen we belangrijke data tackelen en je klanten op tijd op de hoogte brengen van aanbiedingen en/of acties die lopen. Een waar social media imperium staat aan je voeten!

E-mail marketing

Wanneer je nog geen nieuwsbrief op je website aan biedt maar dit wel wilt doen is het niet eenvoudig om hier zelf mee te beginnen. Je zult een email systeem aan je website moeten koppelen, een basis template moeten ontwerpen voor je emails en een strategie moeten bedenken. We loodsen je er graag doorheen zodat je snel je subscribers kunt voorzien van jouw belangrijke informatie.

Grafisch ontwerp

Deze dienst is er eentje op maat. Je kunt bij ons terecht voor ontwerpen voor je visitekaartjes, flyers maar ook voor magazines, banners en nog zo veel meer! 

Web design

Elke website is anders en er zijn veel verschillende soorten. Zo kunnen we een landingspagina maken of een volledige webshop. Heb je al een WordPress website en kom je toch iets tegen waar je de hulp van een professional bij kunt gebruiken? let us know!

Daarnaast kunnen we zorgen dat jouw merk als eerst gevonden wordt in de zoekmachines doormiddel van SEO.