Webdesign

Veel van onze website zijn gemaakt in samenwerking met Superminds. Voor dit mooie marketing bureau hebben ik en mijn team mooie dingen mogen maken. Hieronder vindt je een impressie van de dingen die we hebben gemaakt. 

Social Skills Academy

Voor deze klant hebben we een website ontwikkeld met een online leeromgeving waar ondernemers hun social skills kunnen upgraden. Met een keuze uit verschillende pakketten en cursussen is de keuze reuze! Van social media marketing tot aan het bijhouden van je geldzaken. Voor deze klant hebben we een website ontwikkeld met een online leeromgeving waar ondernemers hun social skills kunnen upgraden. Met een keuze uit verschillende pakketten en cursussen is de keuze reuze! Van social media marketing tot aan het bijhouden van je geldzaken.

De Bloemenpoort

Voor bouwproject De Bloemenpoort hebben we een informatieve website ontwikkeld welke inzicht geeft in de voortgang van de bouw, een visueel voorbeeld geeft van het eindproduct en waar je meer informatie kunt vinden over de omgeving.

* Dit project is in samenwerking met Superminds geweest.

BellWines

Een bel wijn, dat is waar de naam vandaan komt. Deze website hebben we ontwikkeld voor onze klant met passie voor wijn. In de website zit een webshop met een ledenomgeving waar family members zich kunnen inschrijven voor wijn events en nog veel meer.
Daarnaast hebben we voor deze klant ook een eigen wijnlabel ontworpen. Deze is terug te zien onder de grafische uitingen in het portfolio.

* Deze opdracht is in samenwerking met Superminds uitgevoerd.

Amsterdam Hair Institute

Bij Amsterdam Hair Institute (AHI) worden de laatste ontwikkelingen geïntroduceerd op het gebied van haartransplantatie. Met 14 jaar ervaring in de haartransplantatie wereld is AHI dé centrale plek waar de Stem Cell therapie als ondersteuning van de FUE CT haartransplantatie wordt uitgevoerd.

Voor hen hebben we een informatieve website met geïntegreerde webshop ontwikkeld.

* Deze website is in samenwerking met Superminds ontwikkeld.

Picknick on tour

Met dat lekker zomerweer is er niks zo fijn als genieten van de zon met heerlijk eten en drinken om je heen. Dit is natuurlijk nog leuker als je dat totaal op je eigen manier doet. Met een picknickmand of fietstas!

Voor Picknick on tour hebben we een webshop ontwikkeld welke op gesplitst is in een consumenten omgeving en een dealer omgeving. Zo heeft de klant de juiste informatie en mogelijkheden voor zich.

* Deze opdracht is in samenwerking met Superminds uitgevoerd.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat je een fijne ervaring hebt.

Open chat
1
Stel hier je vraag
Hallo! Stel je vraag en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.