WEBDESIGN

Doordat veel van onze projecten webdesign in samenwerking met een ander bedrijf zijn geweest mogen wij niet alles online plaatsen, indien je meer van ons werk zou willen zien kun je altijd even een mailtje sturen dan kunnen we je wat meer laten zien.

Wild Minds - Are stronger together

Logo, huisstijl en website/shop door Wild Minds. Het is een merk dat zich in zet voor meer bekendheid over mentale gezondheid.

We hebben voor deze klant een opvallende, jonge uitstraling ontwikkeld.

Social Skills Academy

Voor deze klant hebben we een website ontwikkeld met een online leeromgeving waar ondernemers hun social skills kunnen upgraden. Met een keuze uit verschillende pakketten en cursussen is de keuze reuze! Van social media marketing tot aan het bijhouden van je geldzaken. Voor deze klant hebben we een website ontwikkeld met een online leeromgeving waar ondernemers hun social skills kunnen upgraden. Met een keuze uit verschillende pakketten en cursussen is de keuze reuze! Van social media marketing tot aan het bijhouden van je geldzaken.
Door on-going projecten kunnen we nu nog niet alles laten zien. Binnenkort meer! Wil je alvast meer werk zien? Mail ons dan even.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat je een fijne ervaring hebt.

Open chat
1
Stel hier je vraag aan ons
Hallo! Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. We reageren doorgaans binnen een uur.